Home

Galerie ECCE is gevestigd in een museaal pand in het culturele hart van Rotterdam. De bezoeker kan in verschillende expositieruimten kennis maken met nieuwe meubelontwerpen en beeldende kunst.

Wat we bedenken kunnen we maken‘ is een van de motto’s van galerie ECCE. Diverse meubelen worden in eigen beheer ontworpen en geproduceerd. U heeft hierdoor invloed op het materiaalgebruik en de afmetingen van de meubelen. Het ontwerpteam bestaat uit vormgevers, beeldend kunstenaars en interieurarchitecten.


Behalve zelf ontworpen meubelen zijn er ontwerpen uit binnen- en buitenland te bewonderen. ECCE heeft een grote collectie hedendaagse kunst. In de vaste collectie vindt u een ruim aanbod van onder andere olieverfschilderijen, fotografie en beelden, terwijl in wisselende exposities een podium wordt geboden aan nieuwe talenten.

Ook voor verrassende cadeaus en woonaccessoires heeft galerie ECCE de afgelopen twintig jaar bewezen een uitstekend adres te zijn. Heeft u vragen, dan kunt u ons bereiken op 010-4139770

Galerie-ECCE bestaat 21 jaar. Ter viering van deze speciale gebeurtenis heeft Galerie-ECCE aantrekkelijke aanbiedingen in de galerie. Ook zijn er dit jaar allerlei acties gepland in de galerie. Bezoek ons en laat u verrassen!

Bekijk onze nieuwe webshop! www.ecce-webshop.com

Openingstijden:

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m donderdag: 11:00 – 18:00
Vrijdag: 11:00 – 19:00
Zaterdag: 11:00 – 18:00
Zondag: 13:00 – 18:00